Troia: T-AR – naj informacije oživijo pred vašimi očmi

Ljudje si želimo biti stalno in dobro informirani. Tehnologija je poskrbela, da imamo za naše delo in odločitve relevantne informacije lahko dobesedno pred očmi. V podjetju TROIA razvijamo rešitve, ki v navezi s pametnimi očali za obogateno resničnost T-AR predstavljajo pripomoček za znaten dvig produktivnosti v najrazličnejših okoljih. Z njimi preprosto vidite in postorite več.

Celovita rešitev s področja obogatene resničnosti T-AR bo spremenila vaš pogled na delo in produktivnost. Očala so uporabna na številnih področjih, tako v notranjih prostorih kot na terenu, pametni algoritmi pa skrbijo, da uporabniku servirajo prav tiste informacije, ki jih v določenem trenutku potrebuje. Namen rabe povezane tehnologije obogatene resničnosti je obogatiti trenutno okolje in delovne naloge z dodatnimi informacijami, s katerimi zaposleni delovne naloge lahko izvajajo produktivneje, natančneje in hitreje. Z istoimensko platformo T-AR lahko načrtujete, ustvarjate, vzdržujete ali sodelujete preprosto bolje. Podjetja z rabo rešitev T-AR tudi zmanjšajo število napak pri delu, kar posledično blagodejno vpliva na prihranke in varnost. Piko na i pa postavi uporabniški vmesnik, saj ergonomska očala za upravljanje ne potrebujejo rok, torej se lahko zaposleni v celoti posveti svojemu delu.

Teorijo smo spravili v prakso, podjetja z uporabo rešitev T-AR že danes skrbijo za bolj zanesljivo vzdrževanje strojev, zgodnje odkrivanje morebitnih napak, lažjo inventuro sredstev, hitrejše sestavljanje in pakiranje kompleksnih izdelkov in izvajajo številna druga opravila. Pametna očala, ki se povežejo z obstoječo informacijsko infrastrukturo podjetja (sistemi in aplikacijami) so tudi odličen pripomoček za izobraževanje zaposlenih za najrazličnejše naloge.

 

troiaarslika1
Slika #1: Obogatena resničnost