Spoštovani sponzorji!

Ko minejo sivi zimski dnevi, ko rastje ozeleni, ko ptički spet zapojejo, vemo, da je prišla spet pomlad. In pa PIES poziv k sponzorstvu. Naj vam te vrstice ne pokvarijo dobrega pomladnega razpoloženja, časi so namreč takšni, da nas vsaka omemba izdatkov zaskrbi. Pa vendarle, statistika našega PIES-a 2016 s 25 predstavljenimi strokovnimi članki, 30 domačimi in tujimi predavatelji, 120 udeleženci je dovolj zgovorna. PIES je v strokovnih krogih informatikov v energetiki postal prepoznavna in (upam, da ne bo izpadlo kot pretirana samohvala) spoštovana blagovna znamka, stičišče izmenjave dobrih praks ter strokovnih dosežkov.

Potenciale, ki jih odpira udeležba na takšnem srečanju ste do sedaj s pridom izkoriščali ponudniki, za nevsiljivo nagovarjanje udeležencev in utrjevanje svoje prisotnosti znotraj enega redkih, še učinkovitih sektorjev slovenskega gospodarstva, to je slovenske energetike.

Iskreno upamo, da vas sodelovanje na dogodku tudi letos zanima in da ste udeležbo na jubilejnem 10. PIESU 2017, ki bo letos 23. in 24. novembra v Portorožu, vključili v svoje letne načrte.

Organizator PIES-a je Društvo informatikov energetike Slovenije. Kot neprofitna organizacija brez sistemskih dotacij, smo pri postavitvi dogodka v celoti odvisni od zbranih kotizacij in sponzorskih prispevkov in kot že rečeno ste prav vi ključni element v izvedbi našega posveta.

V upanju, da se odločite za sodelovanje vam posredujemo sponzorske pakete za PIES 2017. Za dogovore in kakršnakoli dodatna pojasnila smo vam na voljo na info@pies.si .